torsdag den 19. september 2013

Update fra Kinnarps

Så fik vi gennemført første konkurrence i egen båd.
Det var en super oplevelse at vælte rundt på sundet i 2 dage i jagten på så mange arter som muligt.
Det blev ikke rigtig til nogle billeder, da tiden blev brugt på fiskeri, men Ulrik fik filmet starten på førstedagen. Det er et super drøn der lyder, når der bliver lukket op på fuld hane på 40 både samtidig.

Den meget ambitiøse målsætning hjemmefra var en placering i top 10.
Vi havde en del mere eller mindre sikre pladser til mange af arterne, og dem lagde vi selvfølgelig ud med.
På førstedagen fik vi:
Håising på 284 gr. (konkurencens største håising)
Pighvar på 1320 gr. (konkurencens største pighvar)
Slethvar på 922 gr.
Knurhane på 372 gr.
Makrel på 786 gr.
Savgylte på 124 gr.
og mindre ising, torsk, sild, rødspætte og skrubbe

Totalt 11 arter, og en placering som nummer 3 efter førstedagens fiskeri.
Svenskerne var lidt imponeret, da det var første gang vi deltog, og da vi kun var 2 mand i båden, hvor stort set alle andre teams var 3 mand i båden.
Desuden havde vi "kun" 11 arter, hvor flere af de andre teams i toppen havde mellem 12 og 16 arter, så vi havde generelt også landet store fisk
Vi vidste dog udemærket godt selv, at vi ikke kunne følge op på det gode resultat fra førstedagen, men der skulle selvfølgelig kæmpes for ikke at ryge for langt tilbage i tabellen.

Målet for 2. dagen var Kuller, Berggylte, hvilling og større torsk, ising, skrubbe og rødspætte.
Vi startede med at fiske kuller, men de var ikke rigtig hjemme på de pladser vi kendte. Vi fik dog 2 små af slagsen op til 428 gr. Herefter skulle den stå på torsk, men de mange fine mellemfisk, der dagen før havde stået overalt i sildene var nu pist-forsvundet. En god læring til næste gang er, at man skal slå til mens fiskene er der, og ikke vente til dagen efter.
Herefter stod den på flade. Vi fik hurtigt skrubbe på 666 gr. og rødspætte på 412 gr, men de store flade ville ikke rigtig lege med - det lykkes os heller ikke at forbedre isingen.
Hvillingen kunne vi bare ikke finde, de plejer ellers at hoppe op i båden af sig selv. Det var samme historie med Berggylten.
Ved præmieoverrækkelsen kunne vi konstatere at vi endte på en samlet 7. plads, hvilket var meget tilfredsstillende.

Indtil næste gang skal vi ud og finde pladser til Ulk, og så skal vi finde nogle flere pladser til Kuller, Hvilling og store rødspætter, skrubber og isinger

Ingen kommentarer:

Send en kommentar