lørdag den 14. december 2013

Geddeture med kunstagn.

Jeg har været ude på 2 geddeture hvor det kun blev til aktivt fiskeri med kunstagn. Første tur var torsdag sammen med lillebror, der kun fisker med flue. Han fik en pjevs, og mistede en fisk, og jeg fik 4 pinde op til 2,5 kg. Lidt bedre gik det i dag hvor Ulrik og jeg kastefiskede med shads over lavere vand. Det blev til 17 fisk med en fisk der lige kunne snige sig over de magiske 10 kilo på toppen. Helt præcist 10,52 kg fordelt på 110 cm.
Det var ret underholdende fiskeri, men nu kan det ikke vare længe før vi skal fiske lidt med agn igen.

2 kommentarer:

  1. Stort tillykke med fangsten - Flot velproportioneret gedde, som jeg gætter på er fra brakvand... Er dette tilfældet (I behøver ikke svare:-), så er det mere godt nyt efter Bodils hærgen.

    - Og iøvrigt tak til Jer begge for god underholdning og et par gode tips henad vejen (bl.a. Wacky krogene, der er helt perfekte). Det er en fornøjelse at følge med på bloggen.

    Tight lines
    Klaus

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Klaus

      Vi kan desværre ikke hjælpe med hvordan gedderne har det i brakvandet. Vi var et smut i Ishøj havn i går, og det var sgu et trist syn. Overalt er der døde skaller og brasen, nogle steder så tæt at bunden er helt hvid. Det er svært at sige hvor mange fisk der er gået til, men 20-30 ton er nok ikker helt urealistisk.

      Slet