lørdag den 1. december 2012

Så blev det Ulriks tur


Så blev det Ulriks tur til en +10’er, og den skulle selvfølgelig lige være lidt større end min.
Ulrik havde haft en travl uge med gymnastikken og jeg med familien, så det blev endnu en tur med rent woblerfiskeri. Denne gang valgte vi at fiske skrænterne på 4-5 meter vand, og vi havde derfor ret frit valg mht. agn. Vi testede selvfølgelig videre med Storms Doom Bell range, som på de forrige ture, men brugte også Seeker Shad. Det meste af dagen var det ”standard” fiskeri og ved 14 tiden havde vi 10 fisk i båden op til 5 kg., og ingen tilbud fra større fisk. Men så tog Ulrik sig lige sammen ved at stå og arbejde lidt med en af stængerne med en af de nye Doom Bell
Shad-O. En stor fisk hamrede
på og en usædvanlig lang fight kunne begynde. En lang slank fisk fighter som regel godt, men det her var helt ekstremt. Fisken kørte lige en gang rundt om den frontmonterede minn kota, men jeg fik slukket inden der skete nogen skade, og Ulrik fløj op i stævnen og fik linen fri mens fisken tog et langt udløb – her var vi meget glade for at vi bruger en lidt kraftigere fletline. Ulrik fik kravlet tilbage i den rigtige ende af båden, og et stykke tid efter kom fisken endelig i overfladen, og der var ingen tvivl om at det var en +10’er. Fisken havde totalt inhaleret wobleren, og der var ingen risiko for at krogholdet var røget. Vi fik vejet fisken til 11,86 kg og 120 cm. Virkelig en fisk med potentiale når det bliver marts måned.
2. tur i træk med en +10’er var en realitet - vi må håbe at vi kan fortsætte den gode trend. Som afslutning på turen landede jeg en gedde på størrelse med wobleren.

1 kommentar: