onsdag den 1. januar 2014

Godt Nytår

Godt Nytår til Jer alle sammen.
Ulrik og konen stod for nytårsfesten i år. Det var super hyggeligt, og den blev 5 inden vi sluttede.

Sidste del af 2013 blev brugt på at fiske konkurrencer.
I Fiskeavisens predator cup fik vi første og andenpladsen, der sammen med lidt held i lodtrækning totalt sikrede os 5 nye stænger og 32 stk. endegrej. Sidste chance for at tilmelde fisk her var d. 15. december, hvilket også var vores sidste update.
Siden da har vi skævet rigtig meget til norske pikewallis (Pikewallis.com) aborrekonkurrence, hvor Ulrik lå ret godt til, og hvor jeg blot var 210 gram fra førstepladsen. Det betød at jeg kunne vinde ved at fange en aborre på mindst 1490 gr, eller to aborrer på mindst 1400 og 1390 gr. Det burde være en overkommelig opgave, men desværre er aborrefiskeriet gået helt ned efter sidste stormvejr, hvor der døde en frygtelig masse fredfisk. Der er ikke fundet nogen døde aborrer, men også kun et meget begrænset antal levende.
Da aborrefiskeriet var så dårligt, blev vi enige om helt at droppe denne konkurrence, og i stedet tage årets første tur med agnfisk efter gedderne. Største fisk blev på 7,62 til mig, og desværre smed Ulrik en rigtig tung fisk, der bare stod dybt, og ikke ville op fra bunden.

På sundet er der kommet gang i bulefiskeriet, og trollingfiskeriet efter torsk på lavt vand har været rigtigt godt den sidste lange periode. Den næste periode vil vi satse på noget bådfiskeri, og alt afhængigt af vejret bliver det så enten efter gedder eller torsk.
Båden er pt. klar til et par ture på sundet, men inden vi er klar til den helt lange trollingtur ved møn, skal der lige trækkes nyt strøm i båden og monteres en VHF.

1 kommentar:

  1. Tillykke med 1. og 2. pladsen, fuldt fortjent af et par hårde specimenfiskere. Ærgerligt med aborrefiskeriet. Godt nytår og knæk og bræk i det nye år.
    Rasmus

    SvarSlet