onsdag den 30. april 2014

Øresund

Hvordan kan man blive søsyg i sådan et vejr??? Kilde: idus.dk
Søndag blev der lovet ret godt vejr og Trine havde brokket sig lidt over ikke at have været ude at sejle i vores båd, som vi har haft i næsten 2 år.
Ungerne (5 år og lige knapt 2 år) skulle også med, så jeg var lidt nervøs for hvordan det hele skulle gå. Vinden var lidt kraftig hjemme hos os, men da vi kom til Rungsted mødte et vindstille øresund os, dog med nogle lidt sjove gamle dønninger, og de sædvanlige hækbølger fra det store skibe.
Turen til disken gik nogenlunde, men jeg kunne ikke sejle helt så stærkt som jeg plejer.
Kort efter vi havde lagt os på den første position sejlede Poseidon båden forbi os, og 10 minutter senere ankom Ocean Seeker med Jesper og Nicolai fra fiskeavisen også,. Så havde man nok ikke valgt det helt forkerte sted at starte. Rune fangede hurtigt sin første rødspætte, men blev herefter lidt dårlig, og skulle lige have lidt mad og vand.
Da den mindste skulle sove til middag begyndte han også at hoste lidt sjovt, og så havde jeg to søsyge børn, der kaste op ud over rælingen (og lidt på Trine, som i øvrigt ikke kunne hjælpe da hun heller ikke var helt på toppen).
Vi fik nok fisket flade i 25 minutter, før vi måtte dørge ind af igen, og herefter tog resten af familien sig en middagslur, hvorefter de kvikkede lidt op igen. Ikke den store succes må konklussionen være:-)

1 kommentar:

  1. Jaså det var ni :) vi undra vems orka det var då vi ikke kunde känna igen den. Vi ses på vandet :)

    SvarSlet